INFRASTRUCTURĂ

Lucrari de cablare structurata pentru curenti slabi.

infrastructura pentru curenti slabi

cablare structurata voce si date

CABLARE STRUCTURATA RETELE DE DATE SI VOCE

Echipa INFOGHID este pregatita tehnic si este capabila sa realizeze cablari structurate la cheie pentru cladiri de birouri si hale industiale, conform standardelor in vigoare pentru sisteme de date si voce, respectand specificatiile proiectului.

Cablarea structurata executata aplicand un set de standarde ce aduc avantaje de cost si cresc fiabilitatea pe termen lung.

cablare automatizari

CABLARE RETELE AUTOMATIZARI

Cu experienta in domeniu, prin participare in parteneriate la nivel national in ceea ce priveste implementarea unor proiecte de automatizare, SCADA de anvergura:

 • Sistem de monitorizare a SRM Transgaz, Regionala Arad si Cluj
 • Sistem WATMAN - SCADA in vederea monitorizarii baraje ANAR


Echipa INFOGHID poate executa cu succes solutii care sa raspunda nevoilor clientilor nostri, cu respectarea standardelor de calitate oferind solutii fezabile si totodata scalabile pentru sisteme si echipamente de automatizare. Avem disponibilitate de actiune pe toata zona de vest a Romaniei.

 

cablare sisteme bms

CABLARI SISTEME BMS

Cu experienta in domeniu realizam cablari pentru curenti slabi, pentru orice tip de subsistem din cadrul unui sisteme de management al cladirilor.

Prin parteneriate am executat lucrari de cablare pentru circuite de curenti slabi si instalari de echipamente, pentru cladiri noi, modernizari sau extensii ale acestora din localitati cunoscute precum: Timisoara, Deva, Bucuresti si Constanta.

Mai mult, avem capabilitatea de a oferii solutii fezabile si scalabile pentru domeniul building management system (BMS) cu aplicabilitate la: Centre comerciale, Spitale, Hale industriale, Depozite, Hipermarket-uri, etc.

cablare sisteme de securitate

CABLARE SISTEME SECURITATE SI DETECTIE INCENDIU

Cu o experiente de peste 10 ani echipa INFOGHID executa lucrari de de cablare a sistemelor de securitate si detectie incediu pe toata zona de vest a Romaniei.

La cerere oferim si solutii la cheie ce cuprind proiectarea si executia sistemelor de antiefractie si supraveghere cat si instalari de sisteme detectie incendiu prin partener autorizat Cablesat SRL - Licenta IGP 1907/T/2010. 

De asemenea, asiguram servicii de mentenanta pentru  sisteme de supraveghere, antifractie si detectie incendiu pentru majoritatea brandurilor de renume.

cablare sisteme sonorizare

CABLARE SISTEME SONORIZARE

Echipa INFOGHID realizeaza la cerere lucrari de clablare interioara si exteriora pentru sisteme de sonorizare ambientala.

Beneficiem de expertiza ultimiilor 10 ani in care am participat la implementarea sistemelor de sonorizare in centre comerciale, hipermarketuri, biserici, institutii publice si de invatamant pe raza judetelor Caras-Severin, Timisoara, Arad si Hunedoara.

cablare sisteme iluminat

CABLARE SISTEM ILUMINAT CURENȚI SLABI

Realizam cablare structurata si montaj corpuri de iluminat pe curenti slabi pentru sisteme de iluminat ambiental, iluminat cu led sau sistem de iluminat pentru urgenta in cladiri de birouri, spatii comerciale, etc.

Oferim si servicii de depanare si inlocuire echipamente/corpuri iluminat defectate dar si mentenanta sisteme iluminat.

DESPRE INFOGHID

BLOG

 • De ce este importat sa instalezi un sistem de supraveghere video ?

  07 Feb 2023


 • De ce am nevoie de un software antivirus pentru calculatorul meu?

  22 Iul 2016


 • CONTACT

  Tel. 0726.701.600
  Tel. 0720.727.345
  Email. office@cs-infoghid.ro

  Adresa:
  325400 CARANSEBES
  Str. Closca Nr. 12
  Romania ROMANIA, CARAS-SEVERIN  INFOGHID pe Facebook  

  ABONEAZA-TE

  Fii la curent cu servicile și activitățile INFOGHID.